Sóc nascuda a Girona ara fa 39 anys i resideixo actualment a Santa Eugènia de Girona. De formació acadèmica i professional en el turisme amb 20 anys d’experiència.

El 2014 em vaig iniciar en la pràctica del Mindfulness a través d’un curs anual en format 4 retirs de caps de setmana organitzat per la Mindfulness Association en el Monestir Budista de Kagyu Samye Dechi Ling de Santa Coloma de Farners. En els següents anys: 2015, 2016 i 2017 vaig seguir la meva formació i pràctica i realitzant un curs anual de Compassió i l’Insight amb la mateixa Mindfulness Association.

Paral·lelament en aquest camí de la pràctica del Mindfulness, el setembre del 2015, tornant d’un viatge de feina i sobtadament,  se’m va diagnosticar un càncer del qual avui ja estic afortunadament recuperada. Aquella experiència traumàtica va ser l’inici d’un profund procés de transformació i canvi personal i professional que m’ha portat a ésser la persona que avui sóc i que continua en procés de creixement. Durant la malaltia, la pràctica del Mindfulness va ser de gran vàlua i  ajuda en moments molt difícils viscuts durant el diagnòstic  i tractament de càncer amb emocions difícils: la negació, la ira, la por, la incertesa, la ràbia, el dolor, la tristesa i la força per seguir endavant...etc. Deixada ja enrere aquella etapa, ara em dedico a acompanyar a persones en el seu viatge de creixement i desenvolupament personal.

Actualment sóc instructora acreditada del Programa de 8 Setmanes de Mindfulness basat en la vida quotidiana (MBLC) certificat per a la Mindfulness Association del Regne Unit amb la seva filial de la Mindfulness Association Spain i desenvolupo programes grupals de 8 setmanes , tallers intensius d’un dia i sessions individuals de Mindfulness, acompanyant a persones en el seu creixement personal.


Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
Más información De acuerdo Rechazar