Què aconseguiràs si ensenyes al teu nadó a menjar bé des dels seus inicis?
- Guanyes tranquil·litat en saber que creix bé i que no li falta cap nutrient a tu nadó a més de saber quantes vegades has de donar-li de menjar, en quin horari, que quantitat, amb qual barreja, freceuncia de consum setmanal .... ja que estaràs bé assessorada per una nutricionista experta i oficial.
- Guanyes temps a través de saber gestionar-millor en la compra, cuina i horari dels àpats familiars.
- Et sentiràs bé veient com el teu fill gaudeix amb el menjar, en lloc de estressar de si menja o no, ja que la teva percepció de com alimentar-canvia.
- Reduiràs els possibles remordiments sobre la forma d'alimentar al teu fill ja que un professional t'indicarà la millor manera de fer-ho adaptada a la teva economia, filosofia, horaris de treball ...
- Reduiràs el risc de patir certes al·lèrgies alimentàries.
- Més salut per al teu fill en evitar donar-li aliments que podrien estar contaminats tant física, química com biològicament. O evitar fomentar aliments relacionades amb malalties futures com: Trastorns de la conducta alimantaria, biabetes, obesitat, malalties cardiovasculars ...
- Reduiràs el risc d'aparició de càries en les dents de llet (4 de cada 10 nens de 6 anys ia les pateixen)
- Reduiràs el risc de sobrepès o desnutrició si estàs en mans d'un professional que t'assessori correctament.
- Evites nervis, ja que el teu fill serà menys primmirat amb el menjar si s'introdueixen els trossos en un moment concret de la introducció alimentària.
- Potenciar el correcte desenvolupament cerebral i neurològic del nadó, ja que el seu creixement és molt accelerat és els seus primers mesos, aconseguint el 80% de la seva massa cerebral als 18 mesos.
- Potenciar les seves defenses a través de l'alimentació, consells i aprendre a cuinar de forma salubre.
- Ensenyar una bona base sobre les correctes preferències alimentàries
- Treure't la bena dels ulls sobre mites nutricionals perjudicials que poden afectar la salut tant del teu fill com la de tota la família.
- Fomentaràs l' autonomia del teu nadó i podràs passar de donar de menjar i vigilar a només vigilar.
- Potenciaràs que el teu nadó en un futur, parli i escrigui millor a través del desenvolupament primerenc de la musculatura oral i dactilar.
- Assessorament personalitzat en casos que el nadó sigui prematur o tingui algun símptoma o malaltia.
Què aprendràs?
- Les 7 senyals per saber si el teu bebè està preparat per menjar, tingui l'edat que tingui.
- La llista de nutrients més deficitaris en els nadons, el dèficit pot afectar tant en el seu creixement com en les defenses o el seu metabolisme.
- La llista d'aliments que cal evitar en els inicis, per motius de contaminació física, química o biològica i que poden afectar la seva salut a llarg i curt termini.
- Saber fins quan has allargar la lactància materna i consells per al deslletament quan arribi el moment.Els motius científics pels quals un nadó, ha de menjar al seu ritme i la quantitat que vol i si no es fa, quines conseqüències pot tenir.
- Com fer la introducció hídrica, que normalment és la gran oblidada, sent summament important per evitar la deshidratació infantil.
- Quina quantitat de cada grup d'aliments (hidrats, proteïnes, greix) s'ha d'usar per cuinar i per aconseguir combinacions equilibrades per al seu creixement.
- Quines coccions són les més sanes i alguns trucs de cuina.
- Com has de canviar i fer les textures evolutives dels aliments, a mesura que s'interessa pel menjar.
- Quines combinacions són més digestives per intentar evitar còlics, restrenyiment ...4 senzills passos, per saber amb quin aliment començar la introducció alimentària guiada per les preferències del teu nadó.
- Com manipular, cuinar i oferir els aliments d'una manera higiènica abans de oferir-los a la teva nadó o fill petit, per evitar possibles infeccions intestinals que ho facin emmalaltir.10 consells per tenir un rebost saludable.1 proposta d'horari de menjars flexible per adaptar-la a la gana del teu nadó.30 receptes amb ingredients 100% naturals i amb tot tipus de textures perquè escullis la que millor s'adapti al teu nadó.Es toquen temes tan actuals com: quan donar el gluten, si s'ha de donar lactis quan es pren el pit, BLW, aliments al·lergènics ...
Nota per a professionals: Aquestes afirmacions tenen una base científica de nivell A i B i / o han estat consultades en fonts científiques fiables com PubMed, Chrocane, Epistemonikos, Pen nutrition, ADA ...
|
{jshop-prod-ins:20} |
|