El quiromassatge és un tipus de teràpia manual que té diferents finalitats i que abasta tota mena de persones. A continuació us explico els diferents massatges que ofereixo, a qui va destinant, els seus beneficis i preus. Segur que trobes el que estaves buscant.MASSATGE ESPORTIU PER MILLORAR EL RENDIMENT DE L'ESPORT.

A qui va dirigit: Aquest tipus de massatge està enfocat tant a esportistes d'èlit que requereixen tenir un cos que rendeixi al màxim, com aquell esportista aficionats que s'està iniciant i que necessita l'assessorament d'un expert per evitar lesions innecessàries i preparar-ne el cos lentament alhora que es va modelant i exigint-se més. Es poden fer tant abans com durant com després duna prova o entrenament.

Què s'ofereix:
Preparar la musculatura per evitar contractures ni adhesions i puga rendir al màxim.
Flexibilitzar els tendons de forma òptima per poder fer un sobreesforç a què no s'està acostumat als entrenaments.
Recordatori de la correcta posició corporal a la pràctica esportiva i prèvia a aquesta en el dia a dia per evitar lesions, contractures o sobrecàrregues innecessàries i que et perjudiquen en el rendiment esportiu.
Estimulació sanguínia i drenatge de substàncies tòxiques generades després d'un entrenament intent com: àcid làctic, urea...
Relaxació muscular després de la competició que et permeti reduir les tensions i els mals de cap i dormir bé per recuperar millor i poder continuar entrenant els dies posteriors.
Millora del rendiment esportiu ja que el cos se sent fort, flexible sense contractures, aderències, relaxat...

Possibilitats del servei: Es pot fer un massatge de cos sencer i llarg d'una hora o bé enforcar-nos a la zona del cos que necessitis més en funció de l'esport que practiquis ex: boxejadors i tennistes les cervicals i tronc, corredors i cicilstes cames i glutis ...

Preus: 35€/hora o 25€ la mitja hora.


MASSATGE CERVICAL
A qui va dirigit: A persones la professió de les quals sigui sobretot sedentària com a treballs d'oficina o teletreball en què s'adopten males postures i/o de vegades les cadires, ordinadors... no tenen una bona ergonomia. O bé oficis com transportistes, taxistes, conductors d'ambulàncies... els quals es passen o moltes hores asseguts o tenen molta tensió laboral que els sobrecarrega aquesta zona.

Què s'ofereix:
Relaxació de la musculatura per treballar i dormir millor.
Reducció de les molèsties i dolors a través de l'eliminació dels adherències i contractures existents derivades de les males postures o tensions.
Guanyar mobilitat per ser més eficient a la feina i poder prestar més atenció a la carretera oa la feina i no estar tan pendents de les malalties o incomoditats.

Possibilitats del servei: Aquest massatge dura mitja hora ja que se centra a la cervical però es pot ampliar per potenciar els resultats i afegir un cranial, facial i espatlles.

Preus: 25€ la mitja hora o 35€ si s'aplica a cranel, facial i espatlles.

MASSATGE PODAL

A qui va dirigit: A persones que tinguin molt carregats i adolorits els seus peus i turmells derivat de la seva professió com a cambrers, cuiners, persones que caminen molt o es passen molta estona de peu.

Què s'ofereix:
Relaxació de la musculatura de la planta dels peus per dormir millor.
Reducció de les molèsties i dolors a través de l'eliminació dels adherències i contractures, drenatge d'edemes existents en aquestes zones derivades de caminar molt, estar molta estona de peu de forma estàtica, córrer...
Drenatge d'edemes en peus i turmells a través de massatge i consells per sentir que les sabates i mitjons no collen tant, per millorar l'estètica d'aquesta zona i sobretot reduir el dolor i les molesties.
Millora de la circulació sanguínia de peus.

Possibilitats del servei: Aquest massatge dura una mitja hora per cada peu i turmell, però es podria allargar si es vol drenar les cames en cas de tenir mala circulació i retanció de líquids.

Preus: 35€/hora o 50€/1,5h si se sumen les cames.

MASSATGE RELAXANT PER DORMIR MILLOR.

A qui va dirigit: a persones que necessitin relaxar el seu cos a causa d'un excés de tensió i/o estrès i facilitar així un somni reparador i tornar a sentir el benestar interior, a través de moviments suaus i lents

Possibilitats del servei: Aquest massatge dura una 1 hora per poder fer tot el cos, però es pot allargar a 1:30 si es troben contractures i es volen eliminar abans de relaxar el cos.

Què s'ofereix:
Relaxació de la musculatura de tot el cos per dormir millor.
Reducció de les tensions a través de l'eliminació dels adherències i contractures derivades de males postures i nervis.

Preu: 35€/hora.

MASSATGE DRENANT PER A ELIMINAR LÍQUIDS I TÒXICS.
A qui va dirigit: a persones que tinguin mala circulació, retenció de líquids/edema, cel·lulítis o que estiguin fent una teràpia nutricional detox. És un massatge que treballa la zona limfàtica i el retorn venós per ajudar l'organisme a eliminar la retenció de líquids, tòxics, cel·lulítis ja que facilita que la sang vagi més ràpid i la limfa també.

Possibilitats del servei: Aquest massatge dura una 1 hora per poder drenar bé totes les zones limfàtiques i aquelles zones que presentin edema.

Què s'ofereix:
Drenatge d'edemes a les zones amb retenció de líquid a través de massatge que ajuda al retorn venós per repartir el líquid acumulat.
Millora de la circulació sanguínia de cames i braços.
Ajudar el cos a eliminar tòxics més ràpids ja siguin fabricats pel propi cos o ingerits a través de la dieta o el medi ambient.
Millora la cel·lulítis ja que és un problema que relaciona 3 problemes: circulatori, retenció de líquids i toxicitat acumulada.

Preu: 35€/hora.

SI VOLS ALGUN D'AQUESTS SERVEIS PER A TU O VOLS REGALAR SALUT CONTACTA AMB:

Joan Florido (quiromassatgista - 607 71 08 08)


Ens agradaria col · locar cookies al seu ordinador per ajudar-nos a fer aquest lloc web millor.
Més informaciò aquí Acceptar Rebutjar